دانلود رایگان فایل

دانلود رایگان نمونه سوالات

دانلود رایگان فایل

دانلود رایگان نمونه سوالات

دانلود پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز

دانلود پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز
دانلود پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز
دانلود پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز عنوان:
1.دلایل استفاده از روش های آنزیمی 2.آنزیم ها ومنابع آن3.تولید اسیدی –آنزیمی شربت گلوکز4.تولید آنزیمی –آنزیمی شربت گلوکز5.خصوصیات رئولوژیکی 6.منابع نشاسته دلایل استفاده از روش های آنزیمیروش اسیدیDE=55بالاتر ازDE=55 شربت تیره و تلخ می شودامکان انجام فرایند برگشت در محیط اسیدی و تولید دی ساکاریدهای برگشتی (مانند ایزومالتوز و جنتیوبیوز) .انجام واکنش میلارد و کاراملیزاسیون و تولید هیدروکسی متیل فورفورال که باعث تیره رنگ شدن شربت می شود .افزایش خاکستر شربت طی خنثی سازینیاز به دستگاه های مقاوم به خوردگیاهمیت استفاده ازآنزیم ها در این است که واکنش های بین ملکولی رخ نداده و در نتیجه تشکیل رنگ و ایجاد مزه تلخ در اثر فراورده های تجزیه ای حاصل از گرما دیده نمی شود فرایند نسبتاً آرام بودهتولید اسیدی –آنزیمی شربت گلوکزαآمیلاز اندوآنزیم بوده و اتصالات (1→4) α را در ساختمان نشاسته به صورت تصادفی قطع می کند، از این رو آمیلاز آبگون کننده، مایع کننده، دکسترین کننده نیز می گویند . در نتیجه فعالیت این آنزیم واحدهای2-6 تایی ملکول گلوکز تشکیل می شود .β آمیلاز اگزوآنزیم بوده و اتصالات (1→6)α را به صورت یک در میان و انتخابی از طرف انتهای غیر احیا کننده قطع می کند و محصول نهایی آن βدکسترین هایی با وزن ملکولی بالا و 50-60% مالتوز استشامل 20 اسلاید powerpoint


عنوان: 1.دلایل استفاده از روش های آنزیمی 2.آنزیم ها ومنابع آن 3.تولید اسیدی –آنزیمی شربت گلوکز 4.تولید آنزیمی –آنزیمی شربت گلوکز 5.خصوصیات رئولوژیکی 6.منابع نشاسته دلایل استفاده از روش های آنزیمی روش اسیدیDE=55 بالاتر ازDE=55  شربت تیره و تلخ می شود امکان انجام فرایند برگشت در محیط اسیدی و تولید دی ساکاریدهای برگشتی (مانند ایزومالتوز و جنتیوبیوز) . انجام واکنش میلارد ...

دانلود پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.